SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Flickor 08

Turnering kidsvollley
 
Tid:lör 28 oktober, 11:30 - 15:30
Plats:Dragon Södra gymnastikhall
Aktivitetsinfo:Hej!
Den 28 oktober är det dags för turnering i Kidsvolley på Dragonskolan. Det ska bli spännande!
Det är Stöcke som arrangerar och de vill ha anmälan senast två veckor före. Därför frågar vi redan nu vilka som kan och vill vara med.
Eftersom spelet bygger på 4-mannalag utan avbytare kommer vi att anmäla så många lag som behövs för att bli jämna fyror.

Svaret nu är förstås inte bindande, men ändras något gäller naturligtvis (som alltid) att ni meddelar detta så fort som möjligt. Använd gärna rutan för kommentarer om ni vill lägga till något. (Den funkar ju också för att svara även om man i dagsläget inte vet hur det ser ut den 28:e.)
Tiderna är preliminära, men borde stämma någorlunda.

Det enda vi vill är att man har varit med på åtminstone TVÅ träningar före turneringen, så man har hunnit bekanta sig med reglerna.

OBS! Vi kommer inte att licensiera tjejerna i volleybollförbundet, vilket innebär att man kommer att spela turneringen utan försäkring. I alla fall inte den försäkring som följer med licensen. Hör av dig om du har frågor kring detta.

Avgiften kommer att vara ca 50 kr/person. Vi återkommer med mer info och ev förfrågningar om extra ledarhjälp när vi vet mer.

Heja SSK!

<< Tillbaka

 
 
I samarbete med